ЯК СПЛАНУВАТИ ІДЕАЛЬНІ ВИХІДНІ


   Згідно з опитуваннями, 67% жінок у вихідні не відпочивають, а перуть, прибирають, готують. А в понеділок  втомлені йдуть на роботу і  заздрять колегам, які за вихідні примудрилися не тільки виспатися, але ще повеселитися і провести час з рідними?

 Якщо ви маєте намір якісно відпочити не перевіряйте пошту і не оновлюйте кожні 10 хвилин сторінку в соцмережах. Побачите, скільки часу на реальне спілкування у вас вивільниться, як тільки відкладете гаджети. Візьміть краще в руки цікаву книжку. Наприклад, збірку коротких новел Анни Гавальди  «Мені б хотілось, щоби хтось мене десь чекав»
   Книга атмосферна, часом навіть несподівана, вона різна. 12 новел, як 12 місяців з життя різних людей. Кожна новела представляє собою окрему міні-книгу, деякі з них викликають сміх, а деякі сльози.
    Авторка невимушено і без надмірної сентиментальності пише про життя та людські почуття. Новели нагадують читачеві про те, що треба жити зараз та цінувати кожний момент свого життя, тому що він – неповторний.
   Книга залишає приємне враження та надихає замислитись про важливі життєві цінності. У книзі кожен із читачів знайде "свою" історію.


Читайте та насолоджуйтесь і нехай весь світ почекає!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ