ЯК ЖИТИ ДАЛІ? СТОСУЄТЬСЯ КОЖНОГО!


 Сьогодні варто замислитись, як зміниться світ після завершення карантину covid-2019
«Людський мозок не можна запустити в масове виробництво. Техніку можна виготовляти масово і продавати тонами, а от людський мозок – ні, і це означає, що здоровий глузд буде валютою майбутнього» – ці, без перебільшення, пророчі слова належать науковцю зі світовим іменем Мічіо Кайку
 Його науково-популярні  книжки вже стали бестселерами і перекладені на десятки мов світу.


   Книга американського науковця у галузі теоретичної фізики та екології Мічіо Кайку “Фізика майбутнього” на Форумі видавців в 2013 році отримала Гран-прі.
Мічіо Кайку досліджує, як три великі наукові революції – квантова механіка, біогенетика і штучний інтелект змінять наше життя в 21сторіччі. Книжка базується на інтерв’ю з понад 300 провідними науковцями світу. Восьмеро з них є лауреатами Нобелівської премії.
 «Фізика Майбутнього» стане для кожного читача захопливою науково-популярною розповіддю, що сплітає докупи найновіші досягнення провідних науковців світу. Автор моделює майбутнє до 2100 року не з простих міркувань, а на основі спостережень за науковими розробками та технологічним втіленням провідних лабораторій світу. Книга дуже актуальна в наш час.
   Після завершення карантину книга чекає вас в житомирській бібліотеці на Офіцерській.

А зараз прочитати книгу онлайн можна тут:
 http://booksonline.com.ua/view.php?book=174501

Слухати аудіокнигу:

Читайте! Думайте! Сперечайтесь!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ