КНИГИ МОЖНА НЕ ТІЛЬКИ ЧИТАТИ, АЛЕ Й І ЇСТИ
«Деякі книги потрібно спробувати, інші проковтнути, а
треті розжувати і перетравити», - сказав якось сер Френсіс Бекон.
Чи знаєте Ви, що 1 квітня або в найближчі дні квітня в
різних країнах світу проходить щорічний захід - Міжнародний фестиваль їстівної книги, також відомий як День їстівної книги.
Фестиваль об’єднує видавців, письменників, ілюстраторів, бібліотекарів і
всіх любителів книг, які збираються, щоб оцінити їх ... «поживну цінність».
Учасники
створюють «їстівні книги», які виставляють, фотографують, обговорюють, а потім
- з’їдають
Бібліотеки
та книгарні часто відзначають цю подію, проводячи конкурси їстівних книжок
Для таких конкурсів
існують певні правила:
Нагороди
традиційно присуджують в таких категоріях, як:
«Найбільш креативна», «Найменш їстівна», «Найкращий
смак», «Найсмачніша на вигляд», «Найкращий роман», «Найкраща дитяча книга» і т.
д.
Ми також вирішили підтримати традицію – підготували відео-презентацію
«Топ-7 «найсмачніших» книжок про їжу»
Адже, що може бути кращим, аніж поєднання їжі для тіла і для розуму.
Тож їжте, читайте, експериментуйте і, головне, отримуйте
від усього задоволення!
Коментарі
Дописати коментар