ВЕСНА - ЧАС ЗМІН

 


   Весна – це час натхнення, легкості, свободи та творчості. Коли ще, як не весною, хочеться читати справжню, з живими емоціями і водночас легку, як весняний вітерець, запаморочливу, як свіже повітря і ніжну, як лагідне сонце навесні книжку?

   Якщо хочете відпочити, забути про буденні клопоти й опинитися у вирі надзвичайних подій, пропонуємо прочитати роман Надії Гуменюк «Дожити до весни»

   Книжка, яка захопить вашу увагу настільки, що ви не зможете відволіктись на інші справи, аж допоки не дочитаєте її до кінця.

   Життя як детектив. Життя як драма. Життя як воскресіння. Три захопливі історії: про кохання і зраду, любов і ненависть, надію і випробування, що туго вплетені в суспільні реалії України. Анна. Єва. Анабель. Що їх поєднує? А може, це сюжет однієї жіночої долі, дуже непростої, непередбачуваної, сповненої таємниць, із карколомними поворотами? Бо ж тричі мала розпрощатися з життям онука поліського скрипаля Луки Баскаля, остання гілочка родинного дерева, коріння якого – поліська красуня та наполеонівський офіцер. Лейтмотивом усього роману є сповідь червоної скрипки, що мандрувала з Парижа на Волинь і стала своєрідним свідком як історичних подій впродовж двох століть, так і особистих людських злетів та падінь.

   Цю та інші книги Надії Гуменюк Ви можете прочитати в Бібліотеці на Богунії м. Житомира https://www.facebook.com/groups/698704874044883/ вибрати можете за допомогою електронного каталогу на сайті https://littera.zt.ua/

Читайте та насолоджуйтесь!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ