"КОТИ-ВОЯКИ" - НАЙКРАЩЕ ПІДЛІТКОВЕ ФЕНТЕЗІ

 

   Популярна серія вже давно заполонила серця підлітків і дітей всього світу. Створена в 2001 р. британськими письменницями  під загальним псевдонімом Ерін Гантер. Складається з майже 40 книг: серія розділена на п'ять циклів, в кожному з яких по шість книг, плюс окремі книги-путівники та комікси в стилі «манґа». В Україні перші книги серії з'явилися в 2016 році. При перекладі тексту українською для опису устрою котячих кланів була використана термінологія Національної скаутської організації України «Пласт».


 “Коти-вояки. На волю!”– це перша книга першого циклу повістей про дивовижних лісових котів. На перший погляд книга про котиків…

  З перших сторінок ти занурюєшся до світу кланів, і хочеш швидше гортати сторінки. Читаєш і розумієш, що починаєш порівнювати світ котів з нашим світом. Віра в себе, нові друзі, нове кохання, відданість, пригоди, зрада - є все. Тільки перекладено на клани котів... Чого тільки варті назви кланів: Громовий, Тіньовий, Вітряний, Річковий. Клани мають  провідників, воєвод, старійшин, вояк, новаків, медикотів, королев. Також є коти поза кланами. Чотири Клани воюють за землю та здобич, нападають один на одного.

  "Коти-вояки" на прикладі пухнастих воїнів висвітлюють багато актуальних людських проблем: зраду, захист Батьківщини, відданість родині, вірність власним принципам, вибір між коханням і дружбою, жертовність, захоплення влади. 

  Мужні чотирилапі вояки завоювали багатомільйонну армію прихильників у всьому світі!

 Читачеві неможливо передбачити, як розвиватимуться події далі. 

   Захопило? Приєднуйся, пригоди починаються! Мерщій в Бібліотеку на Богунії за книжкою https://littera.zt.ua/


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ