ЇЇ ім’я запозичене у героїні роману «Сага про Форсайтів»



    Літературний конкурс «Коронація слова» відкрив широкому загалу не одну перлину літературної творчості та не одного майстра пера. До таких авторів належить і Роздобудько Ірен Віталіївна.

   У деяких джерелах помилково вживають ім’я письменниці як Ірина, проте це не вірно. Ірен — не псевдонім.

   Після її народження, а саме 3 листопада 1962 року, таке вишукане ім’я для своєї донечки — майбутньої письменниці, її батьки обрали зовсім не випадково. Воно було запозичене у героїні роману «Сага про Форсайтів», який написав Дж. Голсуорсі.

   Ким же могла стати дівчина, названа на честь літературного героя? Звичайно, письменницею! І не тільки. Ірен Роздобудько настільки талановита і різнобічна особистість, що встигає, здається, все: пише поезію, прозу, сценарії, ілюструє книги та займається перекладацькою діяльністю. Крім роботи, пов’язаної зі словом, має багато хобівишиває бісером картини та вміло грає на гітарі.

 Має відзнаку “Золотий письменник України” 2012 року та з радістю зустрічається зі своїми шанувальниками (на фото працівники ЛІТтера – бібліотеки міста Житомира під час зустрічі з Ірен Роздобудько)


   Книги з автографом автора шукайте тут: https://littera.zt.ua/

   Ірен Роздобудько пише не лише для дорослих, а і для дітей та підлітків. Відгук на книгу «Арсен» читайте тут: https://literaturniydvorik.blogspot.com/2020/07/blog-post_22.html

   Цікаві факти про Ірен Роздобудько читайте тут: https://www.facebook.com/groups/698704874044883/permalink/978476652734369/



   

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ