ТОП-5 КНИГ ДЛЯ ОСІННЬОГО ЧИТАННЯ

 

Осінь гарна пора року, але кожен переживає її по-своєму. Хтось бачить лише дощі, похмуре небо, напівголі дерева, а хтось бачить осінь натхненною, яскравою, трохи прохолодною, й від цього трохи ніжною. Осінь має свій настрій,   і звісно ж, свої книжки. 

Так і не дочекавшись від художника Кості любові і ніжності, Марина вирішує провчити його і виходить заміж за іншого. І нехай сорокарічний Олег не такий вродливий і обдарований, але він обіцяє подарувати Марині головне - первістка. Щоб зрозуміти, що цей шлюб - помилка, жінці треба було всього пару місяців. Але ж колись в юності був у її житті хлопець, з яким вони розуміли один одного з півслова і були щасливі! По-дружньому ... Випадкова зустріч з Олексієм Миронин - і інтуїція підказує: «Ось вона, любов, тепер не прогав! ..»

Успішна кар'єра, подорожі, романтика – це бажання, які досяжні для будь-якої жінки, але часто ми забуваємо про них серед численних щоденних клопотів. Головна героїня Леся піддає сумніву традиційні стереотипи і раптом вирішує спробувати щось ризиковане і несподіване для себе – жити так, як їй хочеться. На своєму шляху вона мусить подолати власні сумніви і страхи, але будучи позитивною людиною з добрим серцем і почуттям гумору, врешті-решт розуміє, що цілком щаслива.

Рукопис роману нагороджено спецвідзнакою Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». 


У юності Іріса мріяла шити одяг, проте її батьки зробили все можливе, щоб їхня дочка здобула пристойніший фах. Тепер її життя рухається за найгіршим сценарієм – зі щоденною рутиною буднів і свят, у якій навіть почуття коханого чоловіка в’януть просто на очах. І, здається, вже ніщо не може цього змінити. А проте одного дня Іріса зважується на відчайдушну спробу оживити свою давню мрію. Так вона потрапляє до Парижа. Нові враження, нові люди, нове життя. Та чи зможе Іріса зберегти своє справжнє кохання? Чи зможе знайти себе справжню? Чи зможе прийняти виклик і вийти переможницею?


Відносини між Ліамом і Мадлен розладналися остаточно. Він став деспотичний, часто кричав на дитину Поппі. Останньою краплею стала зрада, після чого Мадлен пішла і оселилася в готелі, яким володіє її батько. Першим, кого вона зустріла там, виявився грубий єгер Крістофер на прізвисько Бандит. Жінка відчувала до нього неприязнь, поки одного разу він не врятував її дочку, витягнувши дівчинку з-під теплиці, яка розвалювалася... Відтоді між Бандитом і Мадлен спалахнули почуття. Той, кого жінка вважала нахабою, виявився людиною з ранимою душею. Раптово в готелі з'являється Ліам. Він має намір повернути Мадлен. Ось тільки Бандит нікому її не віддасть ...


Галя рано втратила маму і жила з  батьком і ненависною мачухою ... Єдина радість - спогади про зустрічі з Салманом, чеченським хлопцем, з яким Галя познайомилася ще зовсім юною. Довгі листи, роки розлуки і освідчення в коханні ... Доля зводить їх у Харкові в університеті і, здається, зараз все повинно бути добре. Пара створює сім'ю, але рідня хлопця-чеченця не прийняла «невірну» Галю. Дівчина залишається одна з маленькою дитиною на руках. Чи зможе вона перенести біль розлуки з коханим? Чи пробачить коли-небудь цю зраду?





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ