ТОП-5 КНИГ ПРО БЛОНДИНОК


   31 травня по всьому світу відзначається день блондинок. Героїні безлічі анекдотів і жартів, володарки гіпержіночої логіки отримали це свято в 2006 році, коли для них з'явилася спеціальна премія "Діамантова шпилька".
За словами вчених, справжніх блондинок набагато менше, ніж ми бачимо на вулицях. Крім того, вже до 2202 року блондинки остаточно зникнуть з лиця Землі, з'ясували фахівці.
За їхніми даними, тільки за останні 50 років число блондинів і блондинок скоротилося з 49% до 14% від загального числа жителів планети. Це пояснюється тим, що європейці, які є носіями "білявого гена" дедалі частіше обмежуються однією дитиною.
Наша бібліотека приєднується до привітань і на честь свята радить прочитати ТОП-5 книг про блондинок.


1. Джеймс Чейз "Реквієм блондинкам"
В невеличкому американському містечку одна за одною зникає четверо дівчат. Усі вони блондинки. Це відбувається напередодні виборів мера міста. За цю заплутану справу береться столичний детектив Марк Сп’юек. Він дізнається дивовижні речі...

       2.   Христина Хармел "Теорія блондинок"
З5-річна успішна та розумна юристка вважає, що їй не везе з чоловіками тому що всі вони «сво…». Щоб вирватися з пут самотності, вона з подругами вирішила провести один експеримент. Чи справді тупій блондинці легше знайти своє кохання? Час покаже…

   3. Наталка Сняданко ''Сезонний розпродаж блондинок'' Приваблює стильне оформлення обкладинки – дизайн Юрія Іздрика. Ніжна іронія і стриманість гнучких інтонацій роблять книгу неповторною. Іноді її вважають, навіть, непристойною.


    
  4.  Ірина Потаніна «Білявки мого чоловіка»
До власників детективного агентства звертається за допомогою молоденька студентка-сценаристка Марія. Дівчина в розпачі: за законом вона спадкоємиця бізнесмена Песина, і на неї влаштував справжнє полювання її кузен.

        5.  Олександр Герчик, Тетяна Лукашевич «Біржа для блондинок»
Як почати торгувати на біржі? Як управляти своїми емоціями? Автори Олександр Герчик і Тетяна Лукашевич надіються, що книга буде зрозумілим путівником при вивченні азів  біржової  торгівлі та навчить вас отримувати дохід.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ