РИЗИКНІТЬ І ВИ СТАНЕТЕ ЗОВСІМ ІНШОЮ ЛЮДИНОЮ



   Робін Шарма - канадський письменник, один з найвідоміших у Північній Америці фахівців з мотивації, лідерства, розвитку особистості та реорганізації життя, головний виконавчий директор компанії Sharma Leadership International, освітні послуги якої користуються широким попитом. Робін є автором низки світових бестселерів, зокрема книжок "Монах, який продав свій "Феррарі", "Шлях до величі" та "Лідер без титулу". Серед його клієнтів такі компанії, як Microsoft, FedEx, Nortel Networks, IBM та ін.

ü Книги Робіна Шарми - світові бестселери, продажі яких перевищують мільйони примірників!


ü Книги Робіна Шарми перекладено більше, ніж п'ятнадцятьма мовами!

   «Для того щоб бути лідером, титул не потрібен», — стверджує Робін Шарма, знаний і шанований у бізнесових колах консультант з питань особистісного розвитку. Він руйнує міфи про застарілі методи лідерства, а натомість вчить, як найповніше реалізувати свій лідерський потенціал та амбіційні плани і як, скориставшись поданими у книзі порадами, методиками і техніками, змінити на краще своє життя та навколишній світ.
   Більшість людей вважає, що їхня доля - прожити посереднє життя і що вони ніколи нічого не досягнуть. Але доля - це всього лише результат вибору. І ця книга допоможе своєму читачу зробити цей вибір, та змінити своє життя на краще, варто лише виконувати рекомендації Робіна Шарми!

   Якщо ви вважаєте що пливете за течією життя , не очікуєте в майбутньому нічого хорошого або вам просто не вистачає внутрішньої сили щоб змінити своє життя на краще, прочитайте!

   То ж, не гайте часу, мерщій в бібліотеку за книгою! https://www.facebook.com/groups/698704874044883/


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ