ВАСИЛЬ ШКЛЯР "МАРУСЯ"


Українському письменнику Василю Шкляру 10 червня виконується 72 роки. Його називають «Батьком українського бестселера». Василь Шкляр є лауреатом багатьох літературних премій.

 Події  історичного роману В Шкляра «Маруся» розгортаються на території українських земель в 1919 році. Ця книга основана на реальних подіях, що мали місце в історії українського народу. Маруся (насправді Олександра) Соколовська стає на чолі козацького загону, щоб рятувати Україну  від тих, хто «рятував» її від українців. Не зважаючи на вік та стать Марусю поважали, інколи боялися, дехто називав відьмою, а Мирон  полюбив її всім серцем. Бо, як не дивно, навіть під час воєнних дій люди закохуються, вінчаються, народжують дітей.. Майже сто років минуло з того часу, а деякі рядки описують події сьогодення.

Цю та інші книги Василя Шкляра Ви можете прочитати в Бібліотеці на Богунії            м. Житомира https://www.facebook.com/groups/698704874044883/ вибрати можете за допомогою електронного каталогу на сайті https://littera.zt.ua/

Читайте з задоволенням!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ