ЖИТИ В СТИЛІ ЕКО

22 квітня - відзначається Міжнародний день Землі. Це своєрідне свято об’єднує жителів усієї планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження природних ресурсів, якими наділила нас природа.

Земля - це величезний дар, ресурси якого буде неможливо використовувати вічно. Ми не зможемо врятувати планету згадуючи про неї лише один день на рік - цього явно недостатньо. саме тому слід піклуватися про оточуюче нас середовище протягом всього року.

Пропонуємо вашій увазі книгу Галини Ткачук «Книжка про сміття» від видавництва «Видавництво Старого Лева».

«Книжка про сміття» - це книжка про одну з найбільших проблем в сучасній екології. Саме тому, дуже важливо донести інформацію про сміття до підростаючого покоління. Автор книги пропонує зробити це в максимально зрозумілій, простій і інтерактивній формі. На сторінках цього видання діти прочитають про важливість прибирати за собою сміття, його вплив на навколишній світ і про екологічні підходи до зниження рівня сміття на планеті.

В книзі розповідається  дітям про сміття, його вплив на навколишнє середовище і способи, що дозволяють боротися з його негативними наслідками. Зазвичай дітям складно пояснити що таке сміття насправді, вони просто сприймають його як щось звичне, наприклад як сміттєві пакети, які всі щодня викидають в баки, в один або кілька. 

Бережіть природу!

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ