ВИХІДНИЙ З КНИГОЮ


      Світлана Талан — українська письменниця. Пише романи в жанрі «реальних історій», які їй підказує життя. Усі її твори на гостросоціальну тематику. Незмінним лишається єдине: головна героїня її книжок — жінка-українка, вольова, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов: до чоловіка, до дітей, до батьківщини.
   Роман «Зловити промінь щастя» сповнений життєвої мудрости, вміння любити і прощати, цінувати кожну прожиту мить.
   Кожна сторінка цієї книги сповнена болю та втіхи за успіхи чи невдачі родини, смутку та радості, відчаю та захоплення, гнітючої зневіри та всепоглинаючого кохання.
   Тема дитинства зруйнованого лихоліттям другої світової війни є однією із основних у цій життєвій історії, так просто розказаної вустами Марії, котра так мріє бути схожою на свою добру вчительку Надію Іванівну. Саме така мрія спонукає головну героїню разом із найкращою подругою шукати кращої долі у такому незвіданому, повному відкриттів великому місті. Що чекає яснооких красунь: перше кохання,  омріяний успіх чи труднощі та нестатки? – залишимо ці секрети широкій читацькій аудиторії поціновувачів таланту шановної авторки…

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ