Космічна медіа-подорож


    В бібліотеці на Офіцерській 12 квітня відзначили День авіації і космонавтики, або Міжнародний день польоту людини в космос.
   Маленькі «космонавти» отримали квитки на космічний корабель та полетіли мандрувати Всесвітом. На планеті Земля потрапили в бібліотеку, де здійснили короткий екскурс в історію книги: дізналися про перші матеріали для виготовлення книг, перший друкарський верстат, перші друковані та сучасні електронні книги. В космічному просторі дітей взяв у полон Книжкозавр. Щоб звільнитися, вони мали виконати завдання: математичні, веселі читання, розшифрувати сніданок Книжкозавра та відповісти на запитання вікторини. За гарні відповіді на дітей чекав сюрприз: бібліотечні смаколики цукерки «Метеорит». З великим задоволенням маленькі читайлики залишили свої зірочки з найкращими побажаннями на зоряному небі.
  Під час заходу бібліотекарі також познайомили дітей з книгами про космос, презентували електронний читацький квиток та представили книжкові новинки від сучасних дитячих письменників.
















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День Сніговика в бібліотеці

ТАЄМНИЦІ ПАНІ СПІДНИЦІ

ЗАХОМ’ЯЧЕНІ КНИГИ